Ontdek onze feestmenu’s

DE POSTILJON

Brasserie-Restaurant

Brasserie-Restaurant “De Postiljon” wil van al uw feesten een “echt feest” maken.

Onze Chef heeft met zorg enkele suggestiemenu's voor u samengesteld, zodat u ruimschoots thuis een keuze kan maken.

Uiteraard kunnen wij ook voor u een klassiek menu samenstellen, afhankelijk van uw budget.

Kortom, welkom in de culinaire wereld van “ De Postiljon”.

Onze chef staat graag te uwer beschikking mocht u eventuele vragen of suggesties hebben.

Hij helpt u dan ook graag met het samenstellen van uw menu.

Aarzel dus niet, om van uw feest een “echt feest” te maken!

Menu A 37,50 €

*Italiaanse ham met meloen en roquettesalade, vergezeld van een scheutje rode porto

of

Duo van kaas-en garnaalkroketjes met gefrituurde peterselie

*Krokante Zeewolffilet op een puree van saffraan

of

Zacht gegaard varkensgebraad met warme seizoensgroentjes, overgoten met een bordelaisesaus

& amandelkroketjes

*Huisbereide mousse van Callebaut-chocolade

of

Crème brulée met exotisch fruit

*Koffie of thee met zoetmakertje


Menu B 37,50 €

*Gemarineerde verse zalm met zure dilleroom & krokante toast

of

Tomaat Mozarella met pesto & basilicum

*Gevulde kalkoenfilet met seizoensgroentjes, archiducsaus & krokant aardappelgebak

of

Gepocheerde roodbaarsfilet met brandade van bloemkool & sausje van paprika

*Dame Blanche

of

Profiteroles met chocoladesaus

*Koffie of thee met praline


Menu C 42,50 €

*Gandahamkroketjes op een gemengde salade met stukjes meloen

of

Scampi curry met rode cherrytomaatjes

*Melkvarkentje met mosterdroomsaus, gebakken witlof & rôsti-aardappelen

of

Kabeljauw met prei, blanke botersaus & kasteelaardappelen

*Huisbereide Tiramisu met verse karamel

of

Mövenpick vanilleijs met warme krieken & geroosterde amandelen

*Koffie of thee met mondjesplezier


Menu D 42,50 €

*Cocktail van grijze garnalen uit de Noordzee

of

Rundscarpaccio met appelkappertjes, parmezaan & ruccola

*Eendeborst met gekarameliseerde appeltjes, gedroogde vijgen & kroketjes

of

Konijnenbout met kriekenbier & krokant gebak

*Sorbetpalet met exotisch fruit & vruchtencoulis

of

Nougat glacé met honing op een vanillespiegel

*Koffie of thee met verwennertje


Menu E 47,50 €

*Tartaar van Schotse zalm met radijssausje & tuinsla

of

Carpaccio van tonijn met tapenade van zwarte olijven & kappertjes

*Bloemkoolsoep met pancetta

*Gelakte eendenborst met gekarameliseerd fruit & amandelkroketjes

of

Gebraiseerd speenvarken met seizoensgroentjes, licht mosterdsausje geparfumeerd met gember & krokant gebak

*Dessertbord “De Postiljon”

*Braziliaans aroma of thee met versnapering


Menu F 47,50 €

*Gerookte Zalm met mierikswortelsaus, knapperige toastjes & cresson

of

Rundscarpaccio met appelkappertjes, parmezaan & ruccola

*Aspergeroomsoep met kwarteleitje & broodcroutons

*Parelhoenfilet met Véronique-sausje & vleugje cointreau, muskaatdruifjes & aardappelgarnituur

of

Geroosterd varkenshaasje met seizoensgroentjes, aardappelkroketjes en archiducsaus

*Bisquit van fruit op vanillecoulis

*Koffie of thee met mondjesplezier

 
Menu G 52,50 €

*Graved-lax met tempura van scampi

of

Carpaccio van zwaardvis met geconfijte citroen

*Consommé van ossenstaart met fijne groentjes

*Gepocheerde grietfilet met zalfje van wortelen, tuinbonen & beurre blanc

of

Gebakken Tournedos van rundshaas, gewokte primeurgroentjes & aardappelgratin

*Duo van aardbeiendessert & verse munt

*Koffie of thee met chocoladesnoepje


Menu H 52,50 €

*Rundscarpaccio met gerookte look, “grana padano” & parmezaanschilfers

of

Carpaccio  van Sint-Jacobsvruchten met tartaar van yellow fin tonijn & slaatje

*Pompoensoepje met Camembert

*Lamsfilet met puree van geitenkaas & Gandaham

of

Grietfilet op een bedje van prei met kasteelaardappeltjes

*Appeltje in de oven met kaneelijs op grootmoeders wijze

*French Coffee of Irish Coffee


Menu I 57,50 €

*Bisque van Canadese kreeft & Armagnac

*Opgevulde tongfilets met champagnesaus

of

Geroosterde Zeebaars met venkel & gember, tomaat & citroengras

*Gegrilde lamsfilet met wilde thym, primeurgroenten & aardappelgratin met rozemarijn

of

Chateaubriand met béarnaisesaus, krielaardappelen met spek & tuinkruiden

*Dessertpalet van de chef

*Straffe koffie met verse slagroom


Menu J 70 €

*Huisbereide Ganzelever met confituur van verse & gedroogde vijgen

*Bisque van Canadese kreeft met steranijs

*Sorbet van ‘Marc de champagne'

*Lamsfilet met vitelottepuree, geitenkaas & Gandaham

of

Lotte met grijze garnaaltjes & saffraan

*Stracciatella-ijs met chocoladeschilfers & banaan

*Glaasje champagne De Castellane

Indien u in deze menu's uw gading niet vindt, maak dan vrijblijvend een afspraak met onze chef.

Hij zal u graag helpen u te begeleiden, naar het welslagen van uw feest, ongeacht uw budget.

Wenst u een ijstaart of bisquit, alles kan besproken worden!

Evenals u een ijslammetje wenst ipv de voorgestelde desserten (Communie)


Kindermenu 21,00 €

*Tomatensoep met balletjes

*Borst van hoevekip met appelmoes en verse frietjes

of Mini fishsticks met aardappelpuree

of Verse hamburger met appelmoes en verse frietjes

of Kinderspaghetti met ovenverse broodjes

*Kinderijsje


*Aperitiefformule met Cava Créador Brut:

(Parelende Cava Brut & fruitsap, repasse met koude & warme hapjes) + 14,50 €

 

*Aperitiefformule met Martini Brut Spumante:

(Heerlijke Spumante & fruitsap, repasse met koude & warme hapjes) + 14,50 €

 

*Wijn/Drankenformule:

(Witte, rode wijn & tafelwater + repasse, tijdens menu)

Wie geen wijn drinkt heeft keuze uit bieren of frisdranken

Deze formule eindigt na het uitschenken van de koffie of thee + 12,5 €

 

Opmerking reservatie:

Deze menu's dienen op voorhand gereserveerd te worden (één week)

Deze menu's zijn enkel verkrijgbaar vanaf 6 personen

Er geldt slechts één menu per tafel

De keuzemogelijkheden dienen op voorhand doorgegeven te worden!

Back to Top