Uitgebreide kaart

Dagmenu's

Dagmenu zonder soep: 12,50 €/pp
Dagmenu met soep: 15,50 €/pp

(Dagmenu verkrijgbaar van 11u30 tot als ze op zijn.....)

Maandag 15/01/2018
* Dagsoep van de Chef met ovenverse broodjes

* Steak natuur met frisse salade en verse frietjes

Dinsdag 16/01/2018
* Dagsoep van de Chef met ovenverse broodjes

* Frikandon met kriekjes en aardappelpuree

Woensdag vaste Markt-menu September 2018
* Dagsoep van de Chef met ovenverse broodjes

 

* Keuze uit:

- Stoofvlees met slaatje en verse frietjes

- Kipfilet met ananascurry en aardappelkroketten

- Lokerse paardeworsten met sla, tomaat en verse frietjes

Donderdag 18/01/2018
* Dagsoep van de Chef met ovenverse broodjes

* Varkensgebraad met bloemkool en gebakken aardappelen

Vrijdag 19/01/2018
* Dagsoep van de Chef met ovenverse broodjes

* Lasagne van vis

Hopelijk tot binnenkort!

 

Hongerstillers

Krokant kaas & hesp-tramezzino (Croque Monsieur) 11,50
Krokant kaas & hesp-tramezzino met hoeve-ei (Croque Madamme) 13,00
Krokant kaas & hesp-tramezzino met ananas (Croque Hawaï) 13,00
Krokant kaas & hesp-tramezzino uit Bologna (Croque Bolognaise) 13,75
Toast Kampernoelie (champignons) met jonge scheuten en persillade 13,75
Toast kampernoelie met crème van rode port & kalfsjus 15,50
Al deze gerechten worden geserveerd met een mix van salade en bijpassende dressings!

Kindergerechten

Pasta Junior uit Bologna (Spaghetti Bolognaise junior) 10,00
Gehaktballetjes met tomaat-ketchupsaus 11,00
Miniversie Clasico-burger met frietjes en mayonaise 11,00
Mini fish-sticks met geplette aardappel 11,00
Kids Stoofvlees 12.50
Kids Vol-au-vent 12.50
Kids Paardenworsten 2st 12.50
1/2 Kipfilet met appelmoes 12,00

Voorgerechten

Dagsoep met ovenverse broodjes 5.00
Kaaskroketten (2st) met Gruyère, Emmentaler en Parmezaan 12.00
Kaaskroketten (3st)... 18.00
Garnaalkroketten (2st) met gefruite peterselie en citroenvinaigrette 16.00
Garnaalkroketten (3st)... 24.00
Gandahamkroketten (2st) met Mangelicaham en zongedroogde tomaten 14.00
Gandahamkroketten (3st)... 21.00
Scampi rode curry (6st) met kokosmelk, gember, chili-peper, koriander,... 18.00
Scampi look (6st) met sjalot, witte wijn, look, peterselie & bieslook 18.00
Scampi ananascurry (6st) met kerstomaat, ananas, sjalot en Madrascurry 18.00
Carpaccio Witblauw met kerstomaat, parmezaan en gerookt zeezout 16.00
Bij al deze voorgerechten serveren wij ovenverse broodjes!

Borrelhapjes

Portie olijven Bella di Cerignola (koningsolijven) 7.50
Brood met tapenades (2 pers) 12.00
Loempia's (mini) met sweet chilisaus 12.50
Oud Brugge kaas (belegen) met mosterd 8.50
Portie warme hapjes 10,00
Calamares fritti met tartaarsaus 10,00
Kippeboutjes 15.00
Bordje Mangelica ham (2 pers) 17.50
De ideale start bij een heerlijk aperitiefje!

Veggie

Pasta Veggie (inspiratie van de Chef met seizoensgebonden producten) 18.50
Hier serveren wij graag een lekker broodje bij!

Salades

Salade Tomaat Mozzarella 17.00
Tomaat 1 stuk met handgepelde grijze garnalen dagprijs
Tomaat 2 stuks met handgepelde grijze garnalen  dagprijs
Caesar salade met kip, croutons, ansjovis, ei, parmezaan, olijfolie, ei, citroensap,... 21.00
Salade Niçoise met vers gebakken tonijn 26.00
Salade geitenkaas met Jonagold, mesclun, walnoten, zongedroogde tomaten,... 20.00
Salade geitenkaas ... met extra Breydelspek 22.00
Salade De Postiljon met scampi, gerookte zalm en grijze Oostendse garnalen 27,50
Al deze gerechten zijn met broodjes vergezeld!

Deegwaren

Pasta uit Bologna (Spaghetti Bolognaise) 13.00
Pasta Carbonara met Pancetta, ui, ei, room, witte wijn, look, sjalot,... 16.50
Bij deze gerechten horen uiteraard brood en kaas!

Hoofdgerechten

Onze Klassiekers
Stoofvlees met Leffe bruin en witloofsalade 17,50
Lokerse paardenworsten met bleekselderij, ui, tomaat en friet 17,50
Vol-au-vent in bladerdeeggebak met fris groentenslaatje 17,50
Balletjes in tomatensaus 17,50
 
Onze Burgers
Clasico-burger met rundvlees, Cheddar, ijsbergsla, augurk, tomaat,... 19.00

Onze Scampi
Scampi rode curry (9st) met kokosmelk, gember, chilipeper, koriander,... 27.00
Scampi look (9st) met sjalot, witte wijn, look, peterselie en bieslook 27.00
Scampi ananascurry (9st) met kerstomaat, ananas en Madrascurry 27.00

Onze Vis
Sliptongetjes met remouladesaus, citroen & waterkers (3 stuks) 22,50
Sliptongetjes met remouladesaus, citroen & waterkers (4 stuks) 30,00
Gebakken zalmfilet met béarnaise/choronsaus/mousseline 25.00

Ons Kalfsvlees
Kalfsniertjes in mosterdsaus 24.00
Krokant gebakken kalfszwezerikken 29,50

Ons Varkensvlees (Duroc d'Olives)
Filet van speenvarken met graanmosterdsaus 22,50
Varkenskroon met Ratte du Touquet, Cross & Blackwell-saus & kalfsjus 25,00

Ons Rundvlees (Witblauw België)
Steak van de kogel 24.00
Ossenhaas 34.00
Steak tartaar met de hand gesneden, ei, Engelse saus,... 21.00

Onze Sausen
Champignon-natuur  
Champignon-porto-room  
Peper  
Béarnaise  
Kruidenboter  
Appel-peper-honing  
Choronsaus  
Mousseline  

Onze Garnituren
Slamix  
Groenten volgens seizoen  
Bij al deze gerechten kan u kiezen uit brood, frietjes, puree,...!  

Nagerechten

Gebak
Tarte Tatin met speculaasijs en slagroom 11.00
Crème Brûlée met vanille van Madagascar 11.00
Moelleux van chocolade en vanillesaus 11.00
Verwenkoffie of verwenthee (naar keuze) 10.00
Verwen dessertpallet "De Postiljon" 13.00

 

Verse pannenkoeken (vanaf 14.30 tot 18.00 uur)
Kinderpannenkoek (1st) 4.00
Pannenkoek (2st) 5.50
bloemsuiker, boter, suiker, confituur 5.50
vanille-ijs 7.50
vanille-ijs en warme chocoladesaus 8.50
vanille-ijs en, warme chocoladesaus en banaan 10.50

 

Roomijs
Mövenpick of Switserland-IJskaart  
Kinderijsje 6,00
Seniorenijsje (Mini Dame-Blanche) 8,00
Coupe Vanille Bourbon 10,00
Coupe Dame-Blanche 11,00
Coupe Advokaat 11,00
Coupe Banana Split 12,00
Coupe Swiss Chocolate 12,00
Coupe Vers Fruit 14,50
Coupe Aardbei (Seizoen) 12,00
Sorbet Palet 14,00
Bord Verse Fruitsalade (Volgens seizoen) 14,00

 

Milkshake (Zomer)
Vanille 8.00
Chocolade 8.00
Aardbeien 8.00
Back to Top