Suggesties v/d Chef
Vanaf Zaterdag 18 Januari 2025
Voorgerecht:
* Erwtensoepje met rookworst & broodcroutons
* Langoustines met Fregula-pasta & "salsa verde"
* Traag gegaarde buikspek met gebakken coquilles & pastinaak
Hoofdgerecht:
* Gegratineerd witlof met ham, kaassaus en aardappelpuree
* Gegratineerd vispannetje "De Postiljon" met garnituur naar keuze
* Rib-eye 350 gr. "witblauw" met saus naar keuze en frietjes
* Breydelhammetje met mosterdroomsaus en garnituur naar keuze
* Varkenswangetjes van de chef met Leffe bruin & garnituur naar keuze
* Konijn "Lisboa" (getomateerd) met Chorizo & garnituur naar keuze
* Skreihaasje met kruidenpuree & Dijonnaisesaus
Dessert:
* Huisgemaakt gebak van de dag
* Cheesecake met crumble & vruchtencoulis
* Panna Cotta met gepofte rijst, witte chocolade & hazelnoot
Wenst u een reservatie te maken?
Contacteer ons gerust via onze Resengo-reservatietool, via het contactformulier of bel ons op via het volgende telefoonnr: 09 348 79 29