Suggesties

Suggesties v/d Chef

Vanaf Vrijdag 15 Oktober 2023

Voorgerecht:

* Pompoensoep met croutons, spekreepjes & opgeklopte room

* Wildkroketjes (2st) met rucola, verse vijgen & honing

* Trio wildpaté met uienconfituur & rozijnenbrood

Hoofdgerecht:

* Gegratineerd witlof in de oven met ham, kaassaus & puree

* Wilde eendenfilet met appelsiensausje, gebraiseerd witlof, gevuld appeltje met veenbesjes & amandelkroketten

* Ribeye 350 gr. "witblauw" met saus naar keuze, fris groentenslaatje & frietjes

* Fazantenfilet "Brabançonne" met gebraiseerd witlof, appeltje, veenbesjes & amandelkroketten

* Stoofpotje van wild (everzwijn & hert) met amandelkroketten

* Hertenfilet met herfstgarnituur (spek, boontjes, witlof, spruitjes), appeltje, veenbesjes & amandelkroketten

* Hazenrugfilet "Forestière" met boschampignons, peertje, veenbesjes & amandelkroketten

Dessert:

* Moelleux van chocolade met vanillesaus & Mövenpickijs

* Normandische appeltaart met kaneelroomijs, geroosterde amandelschilfers & crème anglaise


Wenst u een reservatie te maken?
Contacteer ons gerust via onze Resengo-reservatietool, via het contactformulier of bel ons op via het volgende telefoonnr: 09 348 79 29

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken