Suggesties

Suggesties v/d Chef

Vanaf Vrijdag 19 Januari 2024

Voorgerecht:

* Witloofsoepje met gerookte zalmsnippers

* Risotto met boschampignons, scampi & truffel

* Gamba's "De Postiljon" met verse tuinkruiden

Hoofdgerecht:

* Gegratineerd witlof in de oven met ham, kaassaus & puree

* Beenhammetje met mosterdroomsaus, koolsla & kruidenaardappelen

* Ribeye 350 gr. "Holstein" met saus naar keuze, fris groenteslaatje & frietjes

* Gegratineerd vispannetje van de chef

* Kabeljauw met fijne groentjes, mousseline & kasteelaardappelen

* Stoofpotje "Lisboa" met konijn, kip & Chorizo

* Brasvarken "Duroc" met Blackwellsaus & ratte-aardappelen

* Hertenfilet met wintergarnituur, babywortel, pastinaak, wildsausje & amandelkroketten

Dessert:

* Duo van witte en bruine chocolademousse

* Citroentaartje met rode vruchtengarnituur op coulis

* Luxe verwenkoffie "De Postiljon"


Wenst u een reservatie te maken?
Contacteer ons gerust via onze Resengo-reservatietool, via het contactformulier of bel ons op via het volgende telefoonnr: 09 348 79 29

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken